HAMMARBY-HIF 2-1

På Söderstadion skulle HIF ta ännu en seger, det gick inte riktigt som man tänkt sig....

10011 hade kommit till Söderstadion i Stockholm för att sen Hammarby ta emot HIF. Det var en match som HIF dominerade nästan hela matchen, men spelade stundtals nonchalant, vilket gjorde att man släppte in två mål i första halvlek. Patrik Andersson kunde i den 22:A minuten sätta1-0 efter en miss av Christoffer Andersson. 2-0 gjorde Hasse Berggren på straff efter 36 minuter, det var målvakten Sven Andersson som foulade i eget straffområde och kunde sedan inte mota straffen. Andra halvlek dominerade HIF stort, Hammarbymålvakten Lasse Eriksson utgick med skada med bara minuter kvar och direjt därefter gjorde Arild Stavrum 1-2, i slutsekunderna var det otroligt nära att HIF gjorde ett kvitteringsmål när Kennet Storvik stod i vägen för ett skott mot öppet mål från Mattias Jonsson.